Slavíme naše 20. výročí soutěží

Účastníme se soutěže Obal roku 2023

Přihlásili jsem se čtyřmi exponáty. Vyrobené jsou z různých materiálů, ale jedno mají společné. Ve všech případech vznikly produkty a obaly, u kterých myslíme na přírodu.

V letošním roce se účastníme soutěže Obal roku 2023. Do soutěže jsme přihlásili několik různých výrobků z naší produkce. Chceme tím oslavit naše 20. výročí od založení společnosti a zároveň ukázat ostatním, jaké krásné věci jsme v poslední době vyrobili.

Jako první soutěžní exponát jsme zvolili KITKAT INFLUENCER SET, který byl zasílán vybraným influencerům. Úkolem bylo odprezentovat zajímavě všechny příchutě Kitkat 4Finger ve velké replice tohoto výrobku. Na prvním obrázku tak můžete vidět, jak vypadal první bílý vzorek, který slouží k testování a také jak vypadal výsledný výrobek včetně náplně.

Dalším exponátem je také výrobek z materiálů na bázi papíru. Zajímavý tvar, který je zvětšeninou klasické plechovky. Zároveň se do něho vejdou 4 reálné plechovky. Celopotištěný kousek byl absolutní replikou a když je vše zavřené, opravdu vypadá jako reálná plechovka. Co myslíte?

Další dva přihlášené exponáty jsou od Waterdropu. Brandu, který se zaměřuje na podporu pití vody. Žádné zbytečné cukry, ani žádný zbytečný plast. Tudíž řeší aktivně nejen to co je uvnitř za nápoj, ale také v čem se podává a distribuje. Díky volbě skleněné lahve totiž nemusí vznikat vůbec jednorázová plastová lahev, ale naopak krásná designová skleněná lahev, která dlouho vydrží a můžete si jí tak plnit vodou nebo čímkoliv jiným, co máte rádi.

Těšíme se na výsledky hodnocení poroty a určitě Vás budeme informovat o nadcházejících novinkách. Předávání ocenění včetně vyhlášení celkového vítěze se bude konat 19.10.2023 v rámci konference OBALKO.

28.8. A. Sedláček