Adventní kalendáře na míru

Pod pokličkou adventních kalendářů. Jak je vyrábíme a kdy je začít objednávat?

Na adventní kalendáře jsme opravdoví specialisté. Dokážeme navrhnout a vyrobit prakticky cokoliv, fantazii zákazníka se meze nekladou.

Jedním z mnoha produktů, které opravdu umíme, a navíc děláme moc rádi, jsou prémiové adventní kalendáře na zakázku. Adventní kalendáře už dávno nejsou jen o odpočítávání dnů do Vánoc ve formě každodenní dávky čokolády. Stal se z nich způsob, jak zákazníkům originální formou představit své produkty a umožnit jim strávit s vaší značkou každý den, a to po dobu víc než tří týdnů.

Originálních adventních kalendářů je na trhu už celá řada. Jak tedy v jejich záplavě zaujmout právě tím svým? Nezáleží pouze na vhodně vybraných produktech. Jestli bude mít zákazník váš produkt na očích celý advent, rozhoduje už jeho balení. To originální a nepřehlédnutelné přitom jednoznačně vyhrává.

Na adventní kalendáře jsme opravdoví specialisté. Dokážeme navrhnout a vyrobit prakticky cokoliv, fantazii zákazníka se meze nekladou.

Waterdrop – nápojové kapsle i lahve a sklenice

Pro Waterdrop jsme letos vyrobili víc než 17 tisíc kusů velkých a 80 tisíc malých adventních kalendářů, které od nás putují do celé Evropy a také za oceán. Výroba velkého kalendáře je specifická především povahou produktů, které se do něj musejí vejít. Kromě jednotlivých nápojových kapslí – dropů – v něm totiž obdarovaný najde také nerezovou lahev, čisticí sady nebo skleničky. Vyrábíme ho už několik let a jeho podobu neustále vylepšujeme. Letos je kalendář vyrobený z vnější krabice z potahované kartonáže, ve které jsou jednotlivé krabičky vyskládány tak, aby vyplnily celý vnitřní prostor. Díky tomu zůstává zákazníkovi po odebrání všech dárečků pouze vnější box, který se skvěle hodí například k uskladnění fotografií nebo dokumentů. Naše řešení je praktické a ekologické, přesně podle přání klienta.

Výroba malého kalendáře Waterdrop, který obsahuje pouze nápojové kapsle různých příchutí, je oproti tomu velkému „brnkačka“. Opět využíváme ekologické kartonové balení. Vnitřní blistr na dropy je pak z lehčené papírové vlákniny – paperfoamu.

Mamellu – CBD produkty ve 24 okénkách

Adventní kalendář Mamellu je letošní novinkou. Přizpůsobili jsme ho tak, aby se do něj pohodlně vešlo 24 různých produktů, které jsou velikostně i tvarově rozdílné. Každý kousek tak má vlastní přihrádku připravenou na míru. K výrobě jsme použili kombinaci hladké a vlnité lepenky a uvnitř používáme 3-5 vrstvou vlnitou lepenku. Jako bonus se pyšní tím, že je 100% ekologický.

Chcete taky vlastní kalendář? Raději neváhejte.

Přemýšlet o Vánocích už o těch dalších je tak trochu hřích, ale chcete-li originální adventní kalendář, nic jiného vám nezbývá. Někdy se první návrhy začínají schvalovat už na přelomu listopadu a prosince předchozího roku. Většinou ale platí, že je třeba kalendáře objednat na přelomu zimy a jara. Jen tak dokážeme garantovat perfektní a nepřehlédnutelný výrobek a jeho včasné dodání. Zvláště, pokud budou kalendáře cestovat do zahraničí, není radno otálet. Upomínku si tak raději můžete připíchnout hned za to nejsladší, čtyřiadvacáté okénko.

Upomínku si tak raději můžete připíchnout hned za to nejsladší, čtyřiadvacáté okénko.

aktualizováno k 5.4.2023/Fuchsová