Vyvinuli a vyrobili jsme

Úžasný dárek, který spojuje

Krásný box naplněný na míru vyrobeným ginem a dalšími specialitkami. Stačí rozbalit, vzít si sklenku s limetkou a můžete si rovnou namíchat nezapomenutelný drink. Díky spojení různých specialistů svého řemesla vznikl box s náplní, který nikde nekoupíte. Limitovaná edice čítá pouhých 360 kusů. Jste jedním ze šťastlivců? Gratulujeme!

Speciální lahev s potiskem, gin, recept, ale i samotný box byl vyvinutý na míru tomuto dárku. Zkrátka, jak je u nás v Authentice ve zvyku, kombinujeme různé materiály, technologie a doplňujeme je skvělou ruční prací. Pojďme se podívat, co všechno se v boxu skrývá.

Hlavním prvkem celého dárku je gin, který se ukrývá v potištěné lahvi. Vybrali jsme vhodnou lahev, potiskli jsme jí na naší sítotiskové tiskárně Kammann K15 designem, který je po celém obvodu lahve a ještě jsme přidali zajímavý vizualní efekt. Zpředu totiž vidíte logo Authentica a zlatou pečeť a když lahev otočíte, zjistíte, že je z druhé strany citrus symbolizující voňavé tóny, které se v ginu ukrývají. Ty do ginu zakomponoval šikovný destilér Martin Žufánek.

Speciální recept na drink nám pak připravil skvělý barman Alex Kratěna. Původem Brňák, který nyní žije v Londýně, kde spoluvlastní bar Tayer. Za svou kariéru už sklidil několik ocenění a své umění stále rozšiřuje. Díky němu máme recept na drink, který má specifické ingredience a jen tak podobný neochutnáte. Obsahuje například Vetiver, což je likér, který Alex vymyslel a sám si jej nechává vyrábět v Holandsku. Mrkněte na video níže, kde nám Alex jeden drink namíchal.

Box je vyrobený z materiálů na bázi papíru a celý potisk je realizovaný na našich tiskárnách. Jednou z nich je i Durst WT250, která tiskne vodou ředitelnými barvami a je to tak jedna z nejekologičtějších možností pro tisk. Následně se díly sekaly či řezaly na plotru, jak můžete vidět níže. To vše vznikalo pod jednou střechou společnosti Authentica.

Děkujeme všem co se na tomto projektu podíleli. Spojením profesionálů ve svém oboru vznikl opravdu nezapomenutelný dárek. Budeme se těšit na další podobné výzvy.

A.Sedláček 11.12.2023