POPAI seminář

Authentica na Best of in-store 2024

Seminář, který se koná ve čtvrtek 15.2. v Praze bude nabitý novinkami z oboru zabývajícím se komunikací v retailu. Vybrané projekty, které byly zvolené jako nejlepší za uplynulý rok, se nám tak během odpoledne představí trochu detailněji. I my se rádi podělíme o naše zkušenosti a pomůžeme zvýšit povědomí o výrobě materiálů, které nás obklopují nejen v místě prodeje.

Ve čtvrtek 15.2.2024 se společně s dalšími účastníky a členy POPAI seznámíme blíže s úspěšnými projekty, které se realizovali v oboru komunikace v retailu. Na semináři s názvem Best of in-store 2024 bude za Authenticu prezentovat 2 úspěšné projekty náš kolega Ondřej Melichar společně s klienty.

Jedním z prezentovaných projektů je KitKat Influ box, který vyhrál v kategorii nejlepší POP vyrobené z materiálu na bázi papíru. U tohoto projektu se podíváme například na to, jak se takový box vyrábí, co vůbec vedlo k jeho výrobě, co všechno musel box splňovat a pro koho se vlastně vyráběl.

Druhým prezentovaným projektem bude úspěšná realizace shop-in-shopu pro společnost Orkla a jejich brand Vitanu. Zajímavé řešení, líbivý design ve tvaru reálného grilu, přehledně prezentovaný široký sortiment a mnoho dalších detailů, které bylo třeba připravit pro úspěšnou prezentaci. Zkrátka, ve čtvrtek 15.2. si řekneme víc.

Místo konání: přednáškové prostory Magenta Experience Center - ARKÁDY PANKRÁC, Na Pankráci 86, 140 00 Praha 4

12.2.2024 A. Sedláček