Chraňte sebe i ostatní

Authentické štíty pomáhají všude!

TISKOVÁ ZPRÁVA - 26.03.2020

Není nám to jedno, chceme pomáhat. V boji proti nákaze COVID-19 se sdružením firem agroup: Authentica s.r.o., GRD servis s.r.o. a chráněná dílna Craftwork s.r.o. rozhodlo zapojit své výrobní možnosti a pomáhat všem hrdinům. Během krátké doby sdružení vyvinulo efektivní, jednoduchou, a především účinnou pomůcku na ochranu tvou i tvého okolí. Rouška je základ. To už víme. Chraň sebe i své blízké, jak nejlépe to jde!

Chceme pomoci tam, kde je to nejvíce potřeba, a máme pro vás ochranný obličejový štít. Víme, že všeho je nedostatek, a proto jsme se snažili najít výrobek, který jsme schopni sami vyrobit, a zároveň pomoci. Společně jsme několik dní ladili to nejoptimálnější, a to s ohledem na množství, které jsme schopni zvládnout, i na cenu tak, aby byl výrobek co nejdostupnější a mohl být vyráběn ve velkém množství.

Ačkoli sami vlastníme farmu 3D tiskáren, rozhodli jsme se jít jinou cestou, protože je ekonomicky efektivnější, v kratší době jsme schopni vyrobit výrazně větší množství štítů než při využití 3D tisku.

Naše kapacita je v současnosti až 15.000 ks denně dle dostupnosti vstupních materiálů. Jedeme na doraz, na výrobě a balení se podílíme všichni, lidé z výroby, chráněné dílny i lidé z kanceláře.

Objednávky expedujeme v řádu max. 2–3 dní, drobné objednávky zvládneme expedovat do 24hod.

Snažíme se o maximálně možné hygienické balení, štít dodáváme vč. ochranné fólie, která se strhává až před použitím.

Nemocnice a zdravotnická zařízení získají automaticky 10% z objednávky zdarma.

Protože nemáme e-hop, který zvládne bezproblémový provoz, spojili jsme se s našim klientem, který nám zdarma nabídnul svoji platformu. Díky moc Waterdropu.

26.03.2020/Štěpánka