Děkujeme, že máte zájem byt součástí tohoto udržitelného projektu

PROJEKT O VYSAZENÍ STROMU / PLANTING A TREE PROJECT

O projektu / About project

/CZ/

Velká část dnešní společnosti si uvědomuje, že ochrana planety je otázkou, kterou je nutné se zabývat každý den pro to, abychom vytvořili vhodné prostředí pro dnešní a zejména budoucí generace. Jsme si vědomi, že jsme dnes všichni ovlivněni materialismem, a proto je naší povinností přírodě něco vrátit.

Sázení stromů je jedním z nejúčinnějších způsobů, jak můžeme přispět k ochraně přírody, a je důkazem toho, že díky jednotlivcům může vzniknout velká komunita lidí, které záleží na tom, aby byl náš svět udržitelnější.

Tímto projektem bychom rádi vrátili přírodě to, co jí patří, a zároveň bychom rádi podpořili rozvoj naší společnosti a krajiny, ve které žijeme.

Stromy se budou vysazovat na jižní Moravě. Začínáme v okolí Želešice, Moravan a Modřic. Sazenice budou od listnatých a ovocných stromů, ale i keřů. Občas vysadíme možná i nějaký jehličnan - vše však bude doporučovat člen lesní správy.

O vysazené stromky se budeme nadále starat jak zaléváním, tak ochranou proti okusům.

Na jaře 2023 bychom rádi udělali pro partnery našeho projektu setkání, kdy si každý zasadí stromy a kdy společně vytvoříme část projektu. Kromě sázení stromů bychom se s vámi rádi neformálně seznámily a u sklenky vína vám ukázaly prostory, kde probíhá naše výroba.

Firmám proto nabízíme školení a podporu při výsadbě stromů a v případě potřeby jsme schopni zajistit i ubytování.

Na tomto webu vás pak budeme pravidelně informovat o tom, jak se vašim sazenicím daří.

Tak neváhejte a pojďte do toho s námi!


/EN/

A large part of today's society is aware that protecting the planet is an issue that must be addressed every day in order to create a suitable environment for today's and especially future generations. We are aware that today we are all influenced by materialism and therefore it is our duty to give something back to nature.

Planting trees is one of the most effective ways we can contribute to the protection of nature and is proof that individuals can create a large community of people who care about making our world more sustainable.

With this project we would like to give back to nature what is hers, and at the same time we would like to support the development of our society and the landscape in which we live.

The trees will be planted in South Moravia. We start in the vicinity of Zelesice, Moravany and Modrice. Seedlings will be from deciduous and fruit trees, but also shrubs. Occasionally we may plant some conifers - but everything will be recommended by a member of the forestry administration.

We will continue to take care of the planted trees both by watering and protecting them against gnawing.

In the spring of 2023, we would like to have a meeting for our project partners, when everyone plants their trees and when we create part of the project together. In addition to planting trees, we would like to meet you informally, have a glass of wine and show you the premises where our production takes place.

We therefore offer training and support to companies in planting trees and can also provide accommodation if required.

Then, we will keep you updated on how your seedlings are doing on this website.

So don't hesitate and join us!

20.12.2022/Fuchsová